MENÜ

Karaman'ın oyunu!

Rize’nin hocası Hikmet Karaman, Anadolu’nun peşine düştüğü Ceyhun Gülselam’la, “Anlaştık” dedi. Oyuncu cephesi ise yalanladı. İşin aslı çabuk ortaya çıktı. Ceyhun’a en düşük teklifi öneren Karaman, rakipleri aradan çıkarmak için bu açıklamayı yaptı.

Karaman'ın oyunu!

Hannover 96 ile sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam’a Süper Lig’den birçok takım talip olmuştu. Daha önce Trabzonspor ve Galatasaray formalarını giyerek yıldızını parlatan ve soluğu Bundesliga’da alan oyuncunun peşine, bonservisini eline alınca, Konyaspor ve Bursa düştü.

Bu iki takımın kadrosuna katmak istediği başarılı futbolcu için en net açıklama ise önceki gün Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan gelmişti. Karaman, “Ceyhun’la anlaştık” dedi. Bu sözler basında ve futbol kamuoyunda geniş yer buldu. Ancak işin aslının öyle olmadığı çabuk ortaya çıktı.

En düşük teklif

Taraflar arasında bir resmi görüşme gerçekleşti. Rizespor’un teklifi ise şu ana kadar Ceyhun’a gelen öneriler arasındaki en düşük rakamdı. Görüşme öncesi Karadeniz ekibinde oynamaya sıcak bakan Ceyhun, teklifi kabul etmedi ve Çaykur Rizespor’a teşekkür ederek diğer takımları değerlendirmeye başladı.

Reddedildikten sonra...

Oyuncuya yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Rize’yle anlaştığı yönünde yapılan açıklamaların tamamı asılsız. Hikmet Karaman’ın, ret cevabı aldıktan sonra böyle bir açıklama yaparak devreye giren takımları caydırıp, Ceyhun’un Rize’nin önerdiği rakamı kabul etmesini sağlamayı düşündüğü tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ