MENÜ

Fenerbahçe'ye Ziyech müjdesi

Sarı-Lacivertliler transferde önceliği savunmaya vermişti. Neustadter ve Van der Wiel’in işi büyük ölçüde bitince, diğer bölgeler için arayış başladı.

Fenerbahçe'ye Ziyech müjdesi

Diego’yu yeni sezonda kadroda düşünmeyen Fenerbahçe, onun yerini Hakim Ziyech ile doldurmak için harekete geçti. Kanarya’nın çok istediği 23 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak Twente Teknik Direktörü Rene Hake’den açıklama geldi.

'Ekonomik durum ortada’

Hake, “Hakim Ziyech ve Felipe Gutierrez’i satmak zorundayız. Belki Mokotjo da gidebilir. Ziyech bizimle kalırsa eminim ki büyük katkı sağlayacak. Ancak kulübün ekonomik durumu ortada. Ayrıca aramıza yeni isimleri katmamız gerek. Bunun için de Ziyech ve Gutierrez ile yollarımızı ayıracağız” ifadelerini kullandı.

Nani’nin parası Ziyech’e

Felipe Gutierrez’in Real Betis’e gitmesi bekleniyor. Hakim Ziyech için de Fenerbahçe elini çabuk tutup transferi bir an önce bitirmek istiyor. Sarı-Lacivertliler, Nani için Valencia’dan gelecek olan 8 milyon Euro’nun (25.6 milyon TL) bir kısmını Faslı oyuncu için kullanacak. Genç oyuncu, forvet arkasının yanı sıra sağ kanatta da görev yapıyor.



İşte Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası: Hakim Ziyech!


Geçen sezon ne yaptı?

Turnuva Maç Dak. Gol As

Hollanda Ligi 33 2952 17 12

Hollanda Kupası 90 - - -

TOPLAM 34 3042 17 12

KiMDiR?

Tam Adı: Hakim Ziyech

Doğum tarihi: 19.03.1993

Doğum yeri: Dronten/Hollanda

Kulübü: Twente

Boy: 1.80 m.

Kullandığı ayak: Sol

Pozisyon: Forvet arkası, sağ kanat

Sözleşme tarihi: 30.06.2018

Oynadığı takım: Heerenveen

Haberin Devamı
YORUM YAZ