MENÜ

Fenerbahçe'de hedef Aleksandar Kolarov!

Stoper ve sağ kanat sorununu halleden Sarı-Lacivertliler’de sıra sol bekte. Yabancı adaylarda Belçikalı genç Lukaku, yerlide ise Emre Taşdemir’in adı sıcak ama akıllarda bu bölge için de bir büyük yıldız var; Kolarov. Kanarya, City’nin gözden çıkardığı Sırp oyuncunun şartlarını araştırıyor.

Fenerbahçe'de hedef Aleksandar Kolarov!

Sağ kanat sorunu Van Der Wiel, stoper krizini ise Neustadter ile çözen, ayrıca Skrtel’de de mutlu sona yakın olan Fenerbahçe, şimdi diğer eksikler için çalışıyor. Van Der Wiel ve Neustadter’e bonservis ödemeyecek olan, Skrtel’de ise Liverpool’u sembolik bir ücretle ikna etmesi beklenen Sarı-Lacivertliler’in en önemli rakamı sol bek ve orta saha transferlerine ayırması bekleniyor. Sol kanat için farklı alternatifler var... Belçika’lı genç yetenek Lukaku da halen gündemde, Emre Taşdemir’in alınıp Hasan Ali ile sezona başlanması seçeneği de kafalarda. Ancak akıllarda bir ihtimal daha söz konusu!


Fenerbahçe'de toplu imza şovu!


Yerine oyuncu aranıyor

O isim, adı Beşiktaş ile de anılan Aleksandar Kolarov...

Giden oyuncularla rahatlayan bütçeden önemli bir kalemin de Sırp sol beke ayrılması planlanıyor, manecerler vasıtasıyla şartlar araştırılıyor. İşin Manchester City boyutuna gelince. Ada ekibi, Kolarov’u 2010’da Lazio’dan 22 milyon Euro’ya (72 milyon TL) almıştı. 30 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri de 11 milyon Euro (36 milyon TL) civarında. Ancak bir teklif durumunda City’nin oyuncusu için çift haneli rakamlar talep etmesi beklenmiyor. Çünkü çoktan onun yerine yeni yıldızlar aranmaya başladı bile.

3. seçenek olabilir!

Clichy’nin ilk alternatif olduğu sol bek için Wolfsburg’tan Ricardo Rodrigez ve Tottenham’dan Danny Rose, City’nin radarına çoktan girdi. Bu transferlerden birinin bile yapılmasıyla Kolarov 3. alternatif durumuna
düşecek. Bu nedenle City’nin de, Sırp yıldızın da uygun tekliflere sıcak bakacağı öngörülüyor


İşte Fenerbahçe'nin yeni transferi Neustadter

Haberin Devamı
YORUM YAZ