MENÜ

Galatasaray'a çifte golcü!

Burak Yılmaz’ın gidişi sonrasında gol yollarında sıkıntı çeken Cim-Bom, Las Palmas’ta kiralık oynayan Willian Jose dışında, yine İspanya’da, 2. Lig’de yer alan Florin Andone’nin peşine düştü. Romanya formasıyla Euro 2016’da da boy gösteren oyuncu, geçen sezon 36 maçta 22 gol attı.

Galatasaray'a çifte golcü!

Geçen sezon forvet hattında sıkıntı yaşayan Galatasaray, bu sene bir değil iki forvet alacak. Sarı-kırmızılıların yeni golcülerini İspanya’dan getireceği belirtildi.

Sezonu La Liga ekiplerinden Las Palmas’ta kiralık geçiren Brezilyalı golcü Willian Jose’ye kancayı atan Aslan’ın, yine İspanya 2. Lig ekiplerinden Cordoba forması giyen Florin Andone’nin transferinde de büyük aşama kaydettiği belirlendi. Galatasaray’ın geçen sezon özellikle Burak Yılmaz’ın gitmesinden sonra hücum hattında sorun yaşamasından dolayı 2 forvet transferinde karar kıldığı belirlendi.

"Neustadter'i almayın! İkinci Ryan Donk olur"

Gerek Brezilyalı forvet Willian Jose (24) gerek de Rumen golcü Florin Andone’nin (23) yaşlarının genç olması sarı-kırmızılıların transferlerini daha çok istemesine neden oldu.

Andone’ye 3 milyon

Galatasaray’ın Willian Jose ile beraber kadrosuna katmak istediği Florin Andone, geçen sezon iyi bir performans ortaya koyarak dikkatleri üzerine çekmişti. 23 yaşındaki Rumen futbolcu, 36 maçta forma giyerken 22 gole imza atmıştı.

Melo'nun boşluğunu Kranevitter dolduracak

İki sezon önce Villarreal’den Cordoba’ya bedelsiz olarak giden Andone, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da Romanya Milli Takımı ile boy göstermişti. Oyuncunun bonservisinin 3 milyon euroya yakın olduğu ifade edildi.

B planı Rodallega

Galatasaray’da gündemdeki diğer bir isim Hugo Rodallega transferi ise Willian Jose ve Florin Andone’nin durumuna göre netlik kazanacak. Kolombiyalı golcünün 1.7 milyon euroluk serbest kalma maddesinin iki gün sonra sona erecek olmasından dolayı sarı-kırmızılıların Willian Jose ve Florin Andone transferleri için önünde fazla vakit bulunmuyor. Cim-Bom bu süreyi kaçırırsa Akhisar Belediye ile masaya oturmak zorunda kalacak.

Galatasaray’ın Andone ile ilgisini sayfalarına yansıtan Rumen basını, haber başlığında “Florin Paşa” esprisini yaptı.

Kaynak: Milliyet

Wesley gitmeye yakın

Haberin Devamı
YORUM YAZ