MENÜ

Trabzonspor'da Esteban ile Akakpo takıma katıldı

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken, Esteban Alvarado ile Serge Akakpo çalışmalara başladı.

Trabzonspor'da Esteban ile Akakpo takıma katıldı

Trabzonspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinin, bu sabah izokinetik kas kuvvet testinden geçtiği bildirildi.

Trabzonspor’un ilk kamp kadrosunda yaptığı planlamada yer alan iki yabancı oyuncu Esteban Alvarado ile Serge Akakpo’nun da Trabzon’a gelerek çalışmalara başladıkları öğrenildi.

Karadeniz ekibi, bu akşam 19.00’da yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Bu arada Trabzonspor yönetimi, camianın ileri gelenlerine yarın bir teknede iftar yemeği verecek. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri yemekte hazır bulunacak.

Usta’dan Belçika örneği

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Euro 2016’da mücadele eden ve adını çeyrek finale yazdıran Belçika Milli Takımını örnek göstererek sabırlı ve programlı çalışmaya vurgu yaptı.

Usta, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Oynayanıyla çıkanıyla gireniyle kadroya giremeyeniyle yeni trend Belçika. Sabır ve programlı çalışma bu işin ilacı. Yes We Can ! (Evet yapabiliriz)" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ