MENÜ

Cardozo gidiyor, Necid geliyor

Paraguaylı forvet için ABD’den 6 milyon Dolar’lık iki teklif alan Trabzonspor, Cardozo’yu sattıktan sonra zaman kaybetmeden Tomas Necid transferini bitirecek.

Cardozo gidiyor, Necid geliyor

Dış transferde imzaları attırmak için önce eldeki yıldızları satması gereken Trabzonspor, Oscar Cardozo’yu gönderiyor. Katar’dan da talipleri olan Paraguaylı yıldıza ABD’den iki teklif var. New York Red Bulls ve Real Salt Lake kulüplerinin bonservis bedeli olarak 6 milyon Dolar’ı gözden çıkarttıkları ifade edildi. Bordo-Mavili yönetim resmi görüşmeleri gerçekleştirip, Cardozo’yu satmaya hazırlanıyor. Tecrübeli oyuncuyla yollar ayrıldıktan sonra rota hemen Tomas Necid’e dönecek. Teknik direktör Ersun Yanal’ın forvet bölgesi için öncelikli istediği isim konumundaki Necid için Bursaspor’la bir süredir temaslar sürüyor. Fırtına, yaklaşık 3 milyon Euro’luk bir bedelle Çek golcüyü renklerine bağlamak istiyor.

Douglas gitti

Öte yandan stoper Douglas’ın 2 milyon Euro’ya Sporting Lizbon’a gitmesi kesinleşirken, Cavanda konusunda da Espanyol devrede. Bazı İtalyan kulüplerinin de Belçikalı sağ beki istediği öğrenildi. Bordo-Mavililar Cavanda’yı 3 milyon Euro’ya göndermeyi planlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ