MENÜ

Milliler'de Ersan müjdesi!

A Milli Basketbol Takımımız’da coach Ergin Ataman, daha önce milli takımdan affını isteyen Ersan İlyasova’nın kadroya yer alabileceği konusunda açkılamada bulundu.

Milliler'de Ersan müjdesi!

Filipinler’de 4-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyat elemeleri için hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımımız’da coach Ergin Ataman, daha önce milli takımdan affını isteyen Ersan İlyasova’nın kadroya yer alabileceği konusunda açkılamada bulundu. Ataman, NBA’de forma giyen ve takasla Oklahoma City Thunder’a gönderilen Ersan İlyasova’yı, 1 Temmuz’a kadar sözleşme imzalaması durumunda, elemelere çağıracaklarını söyledi.

‘Bize katkısı çok olur’

Tecrübeli çalıştırıcı, “Sözleşme imzalayamaması durumunda bir sürü sıkıntı ortaya çıkacaktı. Ancak şimdi işler biraz değişti. Takımı onu Oklahoma’ya takas etti. Yeni kulübünün vereceği kararı bekliyor. Eğer 1 Temmuz’a kadar Ersan sözleşme imzalarsa, kendisini hemen çağıracağız. Zaten sistemimizi bilen bir oyuncu, geçen yıl da çok önemli işler yaptı bu ekibin içinde. 2 gün önce bile gelse bize çok katkısı olur” ifadelerinu kullandı

Bugün rakip Yunanistan

A Milli Basketbol Takımımız, iki gün önce deplasmanda karşılaştığı ve farklı mağlup olduğu Yunanistan ile bu kez Abdi İpekçi’de karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlı ekibimizin Filipinler yolculuğu öncesinde Türkiye’deki son hazırlık maçı olan Yunanistan mücadelesi, saat 14.00’te başlayıp NTV Spor’dan yayınlanacak.

Dixon ile Ender dinlendirildi

2016 Rio Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek olan A Milli Erkek Takımımız, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Abdi İpekçi’de coach Ergin Ataman yönetiminde gerçekleşen antrenmana hafif sakatlıkları bulunan ve dinlendirilen Ender Arslan ile Ali Muhammed (Dixon) katılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ