MENÜ

Ata'ya koşacaklar

Modern Türkiye’nin kurucusu, Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk adına 90. kez düzenlenecek Gazi Koşusu bugün saat 17.15’te İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda start alacak. 2016’nın en iyi 3 yaşındaki İngiliz tayını belirleyecek mücadelede 2’si dişi 20’si erkek olmak üzere toplam 22 safkan mücadele edecek.

Ata'ya koşacaklar

Ata’nın kupasını kaldırma gururunun yanı sıra Türk atçılığının en yüksek ikramiyeli mücadelesinde kazanacak tayın sahibi 1 milyon 350 bin TL birincilik ikramiyesine kaydiye ücretleri ilavesiyle 2 milyon 129 bin TL’nin sahibi olacak. At sahibi ayrıca safkanı kendi yetiştirdi ise 337 bin 500 TL yetiştiricilik ikramiyesi iletoplam 2 milyon 466 bin 500 TL kazanacak.

Türkiye Jokey Kulübü Televizyonu TJK TV yarış haricinde, jokey odası, padok ve hipodromun değişik yerlerinden röportajlarla bu özel günün tüm detayları, 2 süper motion kamera, 2 jimmy jib kamera, 1 high speed (phantom) kamera, 1 Drone (Helicam), Starting box içinden parmak kamera olmak üzere toplamda yaklaşık 20 kamera ve 70 kişilik ekiple canlı yayında ekranları başındakilere ulaştırılacak. Gazi Koşusu günü yarış programı, röportajlar, yorumlar, analizler, TAY TV ve TJK TV’den (Digitürk Kanal 382) HD olarak yayınlanırken,

Gazi Koşusu ayrıca KANAL D’den de canlı olarak ekranlara gelecek. Veliefendi’ye 30 bin yarışseverin gelmesi beklenirken çocuklar için animasyon, pony atlara biniş, popcorn, şerbet ve dondurma, yetişkinlere ise kahve ikramı sağlanacak.

Cem BOŞGELMEZ

Haberin Devamı
YORUM YAZ