MENÜ

Aissati artık Rizeli

Transferin hızlı takımı Çaykur Rizespor bir bomba daha patlattı. Yeşil-Mavililer, pek çok Süper Lig kulübünün peşinde olduğu İsmail Aissati ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı.

Aissati artık Rizeli

Humam Tarık, Fink, Al Husni, Özgür Çek ve Recep Niyaz’ı renklerine bağlayan Çaykur Rizespor şova devam ediyor. Yeşil-Mavililer pek çok Süper Lig kulübünün görüşme halinde olduğu İsmail Aissati’yi ikna etti. Daha önce Antalyaspor forması giyen ve Güney ekibinin 3 milyon Euro karşılığında 2013’te Terek Grozny’e sattığı 27 yaşındaki futbolcunun Rus kulübüyle sözleşmesi bitmişti. Antalya, Osmanlı, Adanaspor ve Gaziantep’in gündeminde olan Aissati ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varıldı.

Bonservisi problemi olmayan başarılı orta saha oyuncusunun Çaykur Rizespor’da yıllık 850 bin Euro (2.8 milyon TL) garanti ücret alacağı öğrenildi. Hem kanatlarda hem de merkezde görev yapan Faslı futbolcunun önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Oğulcan da gündemde

Aissati geçtiğimiz sezon Rusya liginde 28 maçta forma giyerken 1 gol atıp, 6 asist yapmıştı. Karadeniz ekibi bonservisi Kayseri Erciyesspor’da olan genç hücum oyuncusu Oğulcan Çağlayan’la da temaslarını sürdürüyor. Genç yıldız için Hikmet Karaman bizzat devrede.

Haberin Devamı
YORUM YAZ