MENÜ

Milli Takım'da prime 'Hayır!'

Fransa’da aldığımız sonuçlardan çok ‘prim’ merkezli olaylar konuşulmuştu. Kişi başı 500’er bin Euro olan primlerin iadesi için Beşiktaşlılar; Cenk, Olcay, Oğuzhan, İsmail girişimde bulundu, onlara Mehmet Topal da eklendi. TFF’den, “Geri alamayız” yanıtı gelince yıldızlar rotayı hayır kurumlarına çevirdi.

Milli Takım'da prime 'Hayır!'

Türkiye, Euro 2016’ya gruplarda havlu atıp Fransa’ya veda ederken, neredeyse performansımız ve aldığımız sonuçlardan çok, oyunculara vaat edilen ve ödenen astronomik primler konuşuldu.

Takım içinde teknik heyet ile futbolcular arasında prim yüzünden tartışmaların dahi meydana geldiği ortaya çıkarken, 500’er bin Euro (1 milyon 650 bin TL) tutarındaki ödemeler için Beşiktaşlı futbolcular sıradışı bir harekete imza attı.

Cenk Tosun, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı, federasyona primlerin iadesi için başvuruda bulundu. Ancak TFF’den, “Burası kurumsal bir yapı. Primlerin iadesi gibi bir durum olmaz. Biz öderiz, siz nasıl isterseniz öyle değerlendirirsiniz” yanıtı geldi.


A Milli Takım EURO 2016'ya veda etti, Twitter'da yer yerinden oynadı


Artması bekleniyor

Siyah-Beyazlı oyuncular, bunun üzerine rotayı hayır kurumlarına çevirdi.

Yıldızlar primlerini, Darüllaceze, Mehmetçik Vakfı, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Türk Eğitim Vakfı başta olmak üzere çeşitli kurumlara dağıtma kararı aldı.

Bu harekete Fenerbahçe’nin ve A Milli Takım’ın yıldızı Mehmet Topal’ın da katıldığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde primlerini hayır kurumlarına bağışlayacak oyuncu sayısının artması bekleniyor.

Orhan Yıldırım


A Milli Takım, EURO 2016'dan elendi, capsler patladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ