MENÜ

Jamie Vardy'nin eşi, suçlamalara dayanamadı

Kulübü Leicester City ile anlaşma uzatan Jamie Vardy'nin hayranları, oyuncunun birkaç gün önce Arsenal'in kapısından dönmesini hala sindiremiyor.

Jamie Vardy'nin eşi, suçlamalara dayanamadı

İngiltere'de yılın oyuncusu seçilen Leicester City oyuncusu Jamie Vardy, bugün kulübü ile anlaşma uzattı. Yeni anlaşmasına göre haftalık kazancı 100 bin pounda çıkan oyuncu 2021 yılına kadar Tilkiler'in formasını giyecek. Ancak geçtiğimiz sene lig şampiyonluğunu kucaklayan Leicester City teknik direktörü Claudio Ranieri, takımının olabildiğince dağılmamasını istiyordu. Kupa seramonisinde gelecek senede takımda kalma sözü veren Vardy'nin adı, kısa süre sonra başka bir Premier Lig ekibi Arsenal'le anılmaya başlamıştı.

EURO 2016 için Fransa'ya giden 29 yaşındaki oyuncunun Topçular'a transferi oyuncunun son anda fikrini değiştirmesi üzerine gerçekleşmedi ve Vardy takımı ile anlaşma yeniledi.

Ancak başarılı forvetin ismin Arsenal'le geçmesi bile futbolcunun hayranlarını çileden çıkardı. Fransa'da başarılı bir grafik çizen İngiliz oyuncunun iki takım arasında gidip gelmesinin bedelini ödeyenler arasında eşi Rebekah Vardy'de var. Genç kadın, eşinin hayranlarının kendisine yolladığı mesajlardan çok sıkılmış olmalı ki konu ile ilgili bir tweet attı.

Vardy'nin kariyeri hakkında söz sahibi olmadığını hatırlatan Rebekah, "yaptığınız hiç adil değil. Lütfen Leicester taraftarı buna bir son versin" ifadelerini kullandı.

Futbolcunun Londra'ya gitme arzusunun nedeninin eşinin ısrarları olduğu düşünülüyordu.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ