MENÜ

Türkiye gruptan nasıl çıkar? EURO 2016

Türkiye EURO 2016'da gruptan nasıl çıkar, sorusunun cevabını herkes merak ediyor. Türkiye'nin EURO 2016'daki kaderini belirleyecek Macaristan Portekiz maçından 3-3'lük beraberlik çıkmasının ardından gözlerimizi E Grubu'na çevirdik. İtalya İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç Belçika maçlarından çıkacak skorlara göre EURO 2016'daki maceramız netleşecek.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? EURO 2016

EURO 2016'da Türkiye gruptan nasıl çıkar, son 16'ya nasıl kalır? sorusunun cevabını herkes merak ediyor. Macaristan Portekiz futbol maçının 3-3'lük beraberlikle bitmesinin ardından tek bir ihtimal kaldı. O da E Grubu'ndaki maçlardan çıkacak sonuçlar. İtalya İrlanda Cumhuriyeti, İsveç Belçika maçlarından alınacak sonuçlar EURO 2016'da son 16'ya kalıp kalmayacağımızı belirleyecek.

Peki Türkiye EURO 2016'da gruptan nasıl çıkar?

İşte o ihtimaller;

Türkiye'nin 6 gruptaki en iyi 4 üçüncü arasına girmesi için E Grubu'nda İsveç ve İrlanda Cumhuriyeti'nin safdışı kalması gerekli. İtalya İrlanda Cumhuriyeti'ne yenilmez, Belçika da İsveç'e kaybetmezse; İrlanda Cumhuriyeti ve İsveç 1 ya da 2 puanda kalacak. Bu durumda Türkiye topladığı 3 puanla en iyi üçüncüler arasına girerek son 16'ya kalacak.


İtalya İrlanda Cumhuriyeti maçı hangi kanalda saat kaçta? İtalya İrlanda 11'ler


Türkiye, son 16'ya kaldığı takdirde B Grubu'nu lider bitiren Galler ile eşleşecek. Bu karşılaşma 25 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 19.00'da Fransa'nın başkenti Paris'te oynanacak.


İsveç Belçika maçı hangi kanalda saat kaçta? İsveç Belçika 11'ler


Şu ana kadar oynanan maçlar sonunda son 16'ya kalmayı garantileyen takımlar şöyle:

A Grubu
Fransa
İsviçre
Arnavutluk

B Grubu
Galler
İngiltere
Slovakya

C Grubu
Almanya
Polonya
Kuzey İrlanda

D Grubu
Hırvatistan
İspanya

E Grubu
İtalya
Belçika

F Grubu
Macaristan
İzlanda
Portekiz


Türkiye gruptan nasıl çıkar? İşte senaryolar...


Haberin Devamı
YORUM YAZ