MENÜ

Ömer Ali'nin sözleşmesi uzatıldı

Yeşil-beyazlılar, orta saha oyuncusu Ömer Ali’nin sözleşmesini iki yıl uzattı.

Ömer Ali'nin sözleşmesi uzatıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’da orta saha oyuncusu Ömer Ali Şahiner’in sözleşmesi uzatıldı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, 24 yaşındaki futbolcuyla iki yıllık yeni sözleşme imzalandı. Ömer Ali Şahiner, törende yaptığı konuşmada, Konyaspor camiasının bir parçası olduğu için gurur duyduğunu söyledi.

Konyaspor’un kendisi için aile gibi olduğunu belirten Ömer Ali, "İkinci defa artı 2 yıl daha uzatıyoruz. Bu sürede bana inanan, güvenen yöneticilerime, hocalarıma ve taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Burası gerçekten lafta değil özde ailem. Her zaman ne sıkıntım olduysa hep beraber çözdük. Herkese çok teşekkür ediyorum. Gönülden attık imzayı. İnşallah bundan sonraki süreçte de alttan gelen arkadaşlarımıza, hem kişiliğimizle hem de sahadaki futbolumuzla Konyasporlu olmanın hakkını vererek en güzel şekilde örnek olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ömer Ali, çok güzel bir sezonu geride bıraktıklarını vurgulayarak, "İnşallah önümüzdeki sezon için hem UEFA Avrupa Ligi’nde hem de Türkiye’de üzerimize düşeni yaparız ve formayı hem ülkemiz adına hem de Konya adına layıkıyla temsil ederiz." diye konuştu.

Kulüp başkanı Ahmet Şan da Ömer Ali’nin 3 yıllık dönemde büyük gelişme gösterdiğini kaydetti.

Ömer Ali’ye yapılan görüşmeler sonucunda yeni bir sözleşme önerdiklerini aktaran Şan, şöyle konuştu:

"Anlaşma sağlandı ve iki yıllık yeni bir sözleşme imzalıyoruz. İnşallah birlikte daha güzel ve büyük başarılarda beraber oluruz. Futbolcuların kulüpleriyle beraber anılmasına örnek olacak, Konyasporlu Ömer Ali Şahiner olarak anılacaktır. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Milli takımda kendisini görmek istiyoruz. Önümüzde 2018 Dünya Kupası Elemeleri var. Ben inanıyorum ki performansını arttıran bir Ömer Ali, sadece ülke içerisinde değil ülke dışında da başarılı olacaktır. Daha yolun başındayız, inşallah her iki tarafa da hayırlı olur."

Haberin Devamı
YORUM YAZ