MENÜ

İsveç Belçika maçı hangi kanalda saat kaçta? İsveç Belçika 11'ler

EURO 2016'da İsveç Belçika maçı Portekiz Macaristan mücadelesinde istediğimiz sonuç çıkmayınca gözümüzü çevirdiğimiz iki mücadeleden biri oldu. Bir diğer kader maçı İtalya İrlanda Cumhuriyeti sınavı ile aynı saatte oynanacak olan 90 dakikadan çıkacak sonuç akıbetimizi belirleyecek. Peki İsveç Belçika maçı hangi kanalda saat kaçta?

İsveç Belçika maçı hangi kanalda saat kaçta? İsveç Belçika 11'ler

Macaristan Portekiz maçı 3-3'lük skorla sona erince Türkiye'nin kaderi İsveç Belçika ve İtalya İrlanda Cumhuriyeti maçlarına kaldı. Bu maçlardan çıkacak sonuç Türkiye'nin EURO 2016'da son 16'ya kalıp kalmayacağını belirleyecek.

İSVEÇ BELÇİKA MAÇI CANLI ANLATIM

Peki İsveç Belçika maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

İsveç ve Belçika daha önce 14 kez karşılaştı. İsveç beş kez, Belçika ise yedi kez galip geldi. İsveç, Belçika'ya toplam 30 gol atarken, Belçika daha fazla maç kazanmasına rağmen 22 gol atabildi. İsveç ve Belçika büyük turnuvalarda bir kez karşılaştı. Euro 2000'deki maçta Belçika, Bart Goor ve Emile Mpenza'nın golleriyle 2-1 kazanmıştı.

İtalya İrlanda Cumhuriyeti maçı hangi kanalda saat kaçta? İtalya İrlanda 11'ler

İsveç ve Belçika'nın son altı maçında en son Euro 2000'de iki taraf da gol atmayı başarmıştı. Diğer beş maçın dördü 2-0'lık skorlar ile biterken, diğer maç golsüz beraberlikle sonuçlandı. İsveç ve Belçika arasında oynanan ilk sekiz maçta, maç başına 5,1 gol atıldı. İsveç, Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı son yedi maçın beşini kaybetti ve bu yedi maçta sadece bir kez kalesini gole kapattı. Zlatan İbrahimovic, Euro 2016'nın ilk iki maçında isabetli şut atamadı ve takım arkadaşlarına kilit pas atmayı başaramadı.

İsveç Belçika maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

İsveç Belçika maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV 2 ve TRT Spor kanallarından canlı yayınlanacak

Romelu Lukaku, Belçika formasıyla son altı maçta altı gol attı. Belçika, ikinci maçta İrlanda'yı 3-0 mağlup ederek, büyük turnuvalardaki en farklı galibiyetini egale etti (1970 Dünya Kupası'nda El Salvador'u 3-0 yenmişlerdi.

Euro 2016 Finali saat kaçta, hangi kanalda?


İLK 11'LER:

İSVEÇ: Issakson, Lindelof, Johansson, Granqvist, Olsson, Larsson, Ekdal, Kallström, Forsberg, Marcus Berg, Ibrahimovic.
BELÇİKA: Courtois, Muenier, Alderweireld, Vermaelen, Witsel, Naınggolan, Carrasco, Hazard, De Bruyne, Lukaku

Haberin Devamı
YORUM YAZ