MENÜ

Sane ve Serdar Bursaspor'da!

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde kabuk değiştirmeye hazırlanan Yeşil-Beyazlılar’ın patronu Ali Ay, “Brest’te forma giyen stoper Vieux Sane’yi aldık. Serdar Kurtuluş da bitiyor. Dany, Traore ve Mert Günok’tan ise takım bulmalarını istedik” dedi

Sane ve Serdar Bursaspor'da!

Bursa Fan Club tarafından önceki akşam düzenlenen iftar yemeğinde basına açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay, bombaları patlattı. “Sinan, Del Valle, İsmail ve Mert ile anlaştık. Serdar Aziz’İ isteyen kulüpler var. Onun için yapılan teklif 4.5 milyon Euro gibi bir rakam. Bizler yükseltmek için zorluyoruz. Sanırım rakam 5 milyon Euro’yu geçmeyecek. Takımdan ayrılacak oyuncular var. De Sutter için yapılan teklif 200 bin Euro’ya çıktı, biz 500 bin istiyoruz. Traore ve Dany ile görüştük. Kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Dzsudzsak ve Necid’den ise haber bekliyoruz” dedi.

Gençler kiralanacak

Ali Ay, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun genç oyuncular istediğini belirterek, “U-21 takımından sanırım 4 oyuncuyu A takıma alacak. Kalanları ise İnegölspor, Bandırmaspor veya Yeşil Bursa’ya kiralayacağız. Serdar Kurtuluş ile geçtiğimiz akşam bir görüşmemiz oldu. Menaceri ile konuşacağız eğer anlaşırsak Serdar bizim oyuncumuz olacak. Mert Günok’un menajeri ile de görüştük ve takımdan ayrılması yönünde fikrimizi belirttik” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ