MENÜ

Rize'den bombardıman!

Özgür Çek, Recep Niyaz ve Ali Hüsnü Faisal’ı kadrosuna katan Çaykur Rizespor bombardımana hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, Nakoulma’yla anlaşamayınca rotayı Antepli Larsson’a kırdı, hatta prensipte el sıkıştı. Oğulcan Çağlayan işi de bitmek üzere.

Rize'den bombardıman!

Son iki sezondur transferlerde hep geç kalan ve son anlara kadar düşme korkusu yaşayan Çaykur Rizespor, bu kez elini çabuk tutuyor. Teknik direktör Hikmet Karaman’a transferde tam yetki veren Karadeniz ekibi, tecrübeli hocanın istediği isimleri tek tek bitiriyor. Daha önce Alanyaspor’dan sol bek Özgür Çek, Denizlispor’dan ofansif orta saha Recep Niyaz ve Irak Milli Takımı’ndan Ali Hüsnü’yü renklerine bağlayan Yeşil-Mavililer, sol kanat için ise Mersinli Nakoulma’dan olumsuz yanıt alınca, Gaziantepspor’un bu sezon süratiyle dikkat çeken ismi Daniel Larsson’da karar kıldı.

Bonservisi çözerse...

Geçen sezonu 5 gol, 2 asistle tamamlayan İsveçli hücumcunun kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi var. Ancak Antep’te mutlu olmadığı için ayrılmak istediğini yönetime ileten Larsson’un Rize’den gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi. Oyuncuyla el sıkışan Rize, bonservis sorununu çözerse 4. transferini yapmış olacak. 2. Lig’e düşen Erciyesspor’la 2019’a kadar kontratı bulunan forvet Oğulcan Çağlayan için yapılan pazarlıklarda ise sona gelinmiş durumda. 20 yaşındaki futbolcu da her an imzayı atabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ