MENÜ

Eskişehirspor'dan Bülent Uygun açıklaması

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, "Bülent Uygun ile herhangi bir anlaşma sağlamadık" dedi.

Eskişehirspor'dan Bülent Uygun açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un kulüp başkanı Halil Ünal, "PTT 1. Lig’de şampiyon olup 7 gün 7 gece kutlayıp, verilen 10 ay aradan sonra Süper Lig’e yeniden adım atacağız" dedi.

Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor günlerden geçen Eskişehirspor’un PTT 1. Lig’e düşmesinin ardından yeni bir başkana ve yönetime ihtiyaç duyulduğunu belirterek, taraftarın çağrısı üzerine başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunun göreve başladığını kaydetti.

Eskişehirspor’u yeni sezonda şampiyon yapmak istediklerini vurgulayan Ünal, şunları söyledi:

"Şampiyonluğa inanan arkadaşlardan bir yönetim oluşturduk. PTT 1. Lig’de şampiyon olup 7 gün 7 gece kutlayıp, verilen 10 ay aradan sonra Süper Lig’e yeniden adım atacağız. İyi bir takım kurmak ve iyi bir hoca getirmek istiyoruz. Baskı altında kalıp, acele hareket ederek, yanlış yapmamalıyız. Hata yapma lüksümüz yok. Eskişehirspor’un gelecek 3 yılını planlıyoruz. Elimizdeki oyuncuların birçoğunu takımda tutmaya çalışıyoruz. PTT 1. Lig’de misafiriz. 10 ay sonra layık olduğumuz Süper Lig’de olacağız."

"Bülent Uygun ile herhangi bir anlaşma sağlamadık"

Ünal, önceki gün basında teknik direktörlük görevi için Bülent Uygun ile anlaştıkları yönünde haberler yayımlandığını anımsattı.

Katar Yıldızlar Ligi’nde mücadele eden Umm Salal takımının teknik direktörü Bülent Uygun’un kendisiyle birlikte Eskişehir’de verilen bir iftara katıldığını hatırlatan Ünal, "Bülent Uygun ile herhangi bir anlaşma sağlamadık. Bana ’Hayırlı olsun.’ ziyaretinde bulundu. Kendisiyle birçok şeyi konuştuk. Bülent Uygun, Katar’da bir takımın teknik direktörü. Katar Milli Futbol Takımı ile de bir görüşmesi var" diye konuştu.

Ünal, futbolcu transferi konusunda görüşmelerinin olduğunu vurgulayarak, "Teknik direktörsüz transfer olur mu? Bizim yönetimimizde olur. İnandığımız, güvendiğimiz oyuncuları transfer ederiz. Hoca da geldiğinde dinleriz. Tanımadığımız, bilmediğimiz bir oyuncuyu kadroda görmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Halil Ünal, siyah-kırmızılı taraftarlardan da sezon boyunca kendilerine gereken desteği vermelerini istedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ