MENÜ

Adebayor bombası!

Togolu yıldız forvet, menacerler aracılığıyla Karabükspor’a önerildi. Adebayor yıllık 2 milyon Euro ücret ve 500 bin Euro imza parası isterken, Süper Lig’in yeni takımı 1.3 milyona kadar çıktı, pazarlıklar kızıştı.

Adebayor bombası!

Hemen her transfer döneminde adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Emmanuel Adebayor bu kez bir Anadolu kulübünün gündeminde. Süper Lig’in yeni takımı Kardemir Karabükspor, Real Madrid, Arsenal ve Manchester City gibi Avrupa devlerinin formasını terleten Adebayor’la ciddi şekilde görüşüyor.

Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Togolu forvet, menacerler vasıtasıyla Karabükspor’a önerildi. Adebayor’un yıllık 2 milyon Euro ücret ve 500 bin Euro garanti ücret istediği öğrenildi. Karabük ise imza parasını kabul ederken, maaş konusunda 1.3 milyon Euro’dan kapıyı açtı. Kırmızı-Mavililer’in 1.5 milyon Euro’ya kadar çıkması bekleniyor.


İşte biten transferler!


İkinci Eto’o hamlesi!

Taraflar arasındaki pazarlıklar iyice kızışırken, Adebayor’un benzer şartlarla Galatasaray ve Beşiktaş’a da teklif edildiği öğrenildi. Karabükspor, geçtiğimiz sezon Eto’o’yu alarak herkesin dikkatini çeken Antalyaspor’un yaptığına benzer bir proje düşünüyor.

Mavi Ateş, bu transferde sponsorlardan da ciddi destek görecek. Bonservisi elinde olan Adebayor, son olarak Premier Lig’de Crystal Palace formasını terletmiş, çıktığı 12 maçta 1 gol atmıştı.


Milli Takım İspanya'ya hazırlanıyor


Haberin Devamı
YORUM YAZ