MENÜ

Fenerbahçe'de her şey Ben Arfa transferi için

Sofiane Feghouli’nin West Ham’a gitmesi, Luis Nani’nin ise İnter ile el sıkışması sonrası Fenerbahçe Yönetimi, Hatem Ben Arfa için tüm imkanları seferber etti.

Fenerbahçe'de her şey Ben Arfa transferi için

Fenerbahçe’nin 1 yıldır peşinde olduğu Feghouli, tercihini West Ham’dan yana kullandı, Nani ise İnter ile el sıkıştı... Tüm bu gelişmeler üzerine yönetim, Hatem Ben Arfa transferini tekrar gündeminin ilk sırasına aldı. Bonservisi elinde olan Fransızla yaklaşık 20 kulüp ilgileniyor. Ancak Fransız L’Equipe Gazetesi, 29 yaşındaki futbolcuya en iyi teklifin Fenerbahçe’den gittiğini yazmıştı. Bu hafta bir yöneticinin, Fransız yıldız ve menaceri Constantin Dumitrascu ile görüşmek için Fransa’ya gideceği öğrenildi.

Bu senenin süperstarı!

Sarı-Lacivertliler’in yıldız futbolcuya ne kadar ücret önerdiği ile ilgili bilgi yok. Ancak rakamın senelik en az 3 milyon Euro (9.9 milyon TL) olması bekleniyor. Fenerbahçe ayrıca 29 yaşındaki oyuncuya, Türkiye’de birçok reklam anlaşması imzalayacağı konusunda da garanti verdi. Geçen sene yıldız transferi olarak Van Persie ve Nani’ye imza attıran Fenerbahçe’de yönetim, bu sezonun süperstarı olarak Ben Arfa’yı görüyor.


Fenerbahçe, Skrtel transferinde mutlu sona ulaştı!


Haberin Devamı
YORUM YAZ