MENÜ

Bülent Uygun geri dönüyor! İşte yeni takımı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Eskişehirspor ile Bülent Uygun'un prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

Bülent Uygun geri dönüyor! İşte yeni takımı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Eskişehirspor'da sürpriz denilebilecek bir gelişme yaşandı.

Katar Ligi ekiplerinden Umm Salal'ı çalıştıran Bülent Uygun, bugün Eskişehirspor'un iftarına katıldı. 44 yaşındaki çalıştırıcının Eskişehirspor ile prensipte anlaştığı ve iftar öncesi tesisleri de gezdiği öğrenildi.

Ancak anlaşmanın resmiyet kazanması için Bülent Uygun'un geçtiğimiz günlerde Umm Salal ile yenilediği sözleşmesini feshetmesi gerekiyor. Bununla ilgili olarak Eskişehirspor Başkanı Halil ünal'ın, Bülent Uygun'a, "Umm Salal ile kontratını sonlandırırsan biz seni istiyoruz." dediği, Bülent Uygun'un ise Ünal'dan süre istediği bildirildi.

Öte yandan iftar yemeği sırasında bir konuşma yapan Başkan Ünal, "Herkes şunu çok iyi bilsin ki düştüğümüz yerden kalkmalıyız. Göreve geldiğimiz günden itibaren bütün planlamaları yapmaya devam ediyoruz. Bütün günümüzü tesislerde geçiriyoruz. Eski teknik direktörlerimizden Bülent Uygun misafirimiz olarak bugün kente geldi. Onunla Eskişehirspor'un geleceği adına bir hayli çalışma yaptık. Gelecek 3 yılı planlayarak yola çıkıyoruz. Ancak şuna emin olun ki tek hedefimiz ve hayalimiz şampiyonluk. Buna herkes inanmalı. İnşallah başarırız. Tabii bu taraftarlarımızın desteği ile olacak." ifadelerini kullandı.

Sefa Can Konuksever


Fenerbahçeli eski futbolcunun acı günü

Haberin Devamı
YORUM YAZ