MENÜ

Serdar Aziz için son teklif

Siyah-Beyazlılar, Serdar Aziz transferi konusunda atağa kalktı. Yönetim, 25 yaşındaki stoper için 6,5 milyon Euro isteyen Bursaspor’a; Alexander Milosevic artı 2 milyon Euro teklif etti.

Serdar Aziz için son teklif

Yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Bursaspor’un başarılı ismi Serdar Aziz’e kancayı takmıştı. 25 yaşındaki futbolcu için Yeşil-Beyazlılar’la kurdukları ilk temastan, 6,5 milyon Euro’luk geri dönüş alan Beşiktaş’ta yönetici Metin Albayrak, FANATİK aracılığıyla bu isteğe, “Para bu çakıl taşı değil! Borussia Dortmund, Barcelona’dan Marc Bartra’yı neredeyse bu paraya aldı. Hem sadece biz değil Serdar Aziz de Beşiktaş’a gelmek istiyor” cevabını vermişti.

Güneş’in ısrarı var

Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarı sonrasında tecrübeli stoper için tekrar pazarlık masasına oturan yönetimin; 6,5 milyon Euro’luk bedeli olumsuz bulduklarını resmen Bursa’ya ilettiği ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar’ın; Serdar için Bursaspor’a, İsveçli stoper Alexander Milosevic artı 2 milyon Euro önerdiği ifade edildi. Bu teklifin ardından Bursaspor cephesinin teklifi değerlendirmeye aldığı bildirildi.

Beşiktaş'ta 1 numaraya 4 aday!

Yönetime mesaj gönderdi

Bursaspor’da profesyonel olarak 8. sezonunu tamamlayan Serdar’ın kulübüyle 2 yıllık daha kontratı bulunmasına rağmen Beşiktaş’a gitmek istediği öğrenildi. Bu düşüncesini menaceri aracılığıyla Bursa Yönetimi’ne bildiren Serdar’ın, Beşiktaş’a transferi konusunda kolaylık yapılmasını beklediğini ilettiği konuşuluyor.

Orhan Yıldırım

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN YENİ SEZON FORMALARI!

Haberin Devamı
YORUM YAZ