MENÜ

Emre Mor resmen Borussia Dortmund'da!

Borussia Dortmund, 18 yaşındaki milli futbolcu Emre Mor'la 5 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı. Fatih Terim'in özel izniyle milli takımdan ayrılıp Dortmund'a imza giden Emre Mor, ''Dortmund gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum'' diye konuştu.

Emre Mor resmen Borussia Dortmund'da!

Uzun süredir ismi Liverpool, Bayern Münih, Juventus ve Dortmund ile anılan milli oyuncu Emre Mor, kararını verdi.

Fatih Terim’in özel izniyle bugün menajeri Muzzi Özcan ile bugün erken saatlerde Dortmund’a giden Emre Mor, Borussia Dortmund’la anlaştı.

Alman ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamada, genç futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Fenerbahçe'den Ben Arfa'ya teklif!


Gelecek 5 yıl Dortmund'ta oynayacak Emre Mor formayı giydi.

'DORTMUND EN BÜYÜKLERDEN BİRİ!'

Bonservis bedeli belirtilmeyen transferin resmileşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Emre Mor, ''Dortmund, tutkulu taraftarı ile birlikte Avrupa'nın en büyük takımlarından. Bir an önce takım arkadaşlarımla birlikte yeni sezona başlamak için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc ise, ''Emre Mor doğuştan yetenekli, Hücum potansiyeli çok yüksek ve gelişime açık bir futbolcu'' dedi.

Danimarka'da doğup büyüyen ve futbol kariyerine orada başlayan 18 yaşındaki Emre Mor, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2016 kadrosunda da yer alıyor. Topa olan hakimiyeti ve adam eksiltme özelliği ile dikkat çeken Emre Mor, gelecek sezon Borussia Dortmund'a bir başka Türk futbolcu Nuri Şahin'le birlikte forma giyecek.

Mehmet Topal'ın menajeri: Galatasaray ile görüştük ama...



ALMAN BASININA YAKALANDI

Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan’ın Dortmundlu yöneticilerle görüştüğü anları Bild Gazetesi yakaladı. Muzzi Özcan, Emre’nin Türk vatandaşlığına geçmesi ve yıldız oyuncunun Türkiye tercihinde büyük rol oynadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ