MENÜ

Beşiktaş için Mauricio Isla iddiası: Maçını bile izlediler!

Yeni sezonda Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonalr Ligi'nde de başarı isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ederken, orta saha için İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaş için Mauricio Isla iddiası: Maçını bile izlediler!

Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak 2016/2017 sezonunda yeni stadında Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta transfer harekâtı tüm hızıyla devam ediyor.

Deneyimli İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun iddiasına göre ise Siyah Beyazlılar'ın hedefi Juventus'un geçen sezon Marsilya'da kiralık oynayan Şilili oyuncusu Mauricio Isla...

Ali Naibi yerinde izledi

Di Marzio'nun birçok detay da verdiği haberinde; Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, ismi açıklanmayan bir menajer ile birlikte Copa America'nın oynandığı Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti ve dün gece oynanan Şili - Arjantin maçında Isla'yı takip etti. Isla, Arjantin'in 2-1 kazandığı maçta 90 dakika forma giydi.



Isla da sıcak bakıyor

27 yaşında olan ve hem orta saha hem de sağ bek pozisyonunda oynayabilen Isla'nın da Juventus'ta bir gelecek görmediği ve yeni sezonda yepyeni bir statta Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya sıcak baktığı ancak Torino ekibi ve Beşiktaş'ın, oyuncunun transferi konusunda henüz bir anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

Isla, geçen sezon Marsilya'da 39 maça çıktı ve takımına 2 gol, 2 asistlik katkı yaptı.

Editörün yorumu:

Joker adam Isla...

Sezonu iyi oyununundan asla taviz vermyerek şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın transfer döneminde çok çalışması gerektiği bir gerçek... Artık Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar ve bu seviye, sadece Atiba'yla, Andreas Beck'le ya da bir tek Gomez'in yapacaklarına bel bağlayarak oynanmaz, oynanamaz. Mutlaka kadro genişletilmeli, alternatifler bulunmalı. Isla da hem orta sahanın göbeğinde hem de sağ bek ve açık pozisyonunda oynayabilen bir oyuncu olarak Beşiktaş'a çok büyük katkı sağlayacak bir oyuncu...

Hakan Ateşler

Ali Şaşal Beşiktaş ile anlaştı

Haberin Devamı
YORUM YAZ