MENÜ

Manisaspor, Novillo transferini bitiriyor

Manisaspor'un, Melbourne City'de forma giyen Harry Novillo ile görüşmelerde son noktaya geldiği belirtildi.

Manisaspor, Novillo transferini bitiriyor

PTT 1'inci Lig takımlarından Manisaspor yandan 18-25 Haziran'da yapılacak kongreye hazırlanırken, diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Karşıyaka'dan ön libero Mustafa Aşan, Altınordu'dan aynı mevkideki Berkay Samancı, Alanyaspor'dan sol bek Kerem Can Akyüz'le prensipte el sıkışan ve resmi imzalar için transfer yasağının kalkmasını bekleyen Manisaspor'un Avustralya'da Melbourne City takımında orta saha, sol kanat ve ileri uçta görev yapabilen 24 yaşındaki Fransa uyruklu Harry Novillo ile görüşmelerde son noktaya geldiği belirtildi.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetimden Berk, Nuri, Savaş, Bahattin, Metin Yüksel, Timur ve kaleci Bayram'ın mutlaka kadroda tutulmasını istedi. Transferde çok aceleci davranmayacaklarını söyleyen Başkan Abdullah Mergen, "Piyasa çok yüksek. Geçen sezon olduğu gibi transferi fiyatlar bizim istediğimiz seviyeye geldiği zaman yapacağız" dedi.

Kongre öncesi henüz Mergen'den başka adayın çıkmadığı Manisaspor'da potansiyel isimlerin 9 Haziran'daki Manisa Büyükşehir Belediyespor kongresini beklediği, seçimden sonra harekete geçecekleri iddia ediliyor.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ