MENÜ

El Ghanassy Konya'da

Alban Meha’yı satan Atiker Konyaspor, transferde önceliği sol kanada verdi. Yeşil-Beyazlılar, teknik direktör Aykut Kocaman’ın kesin olarak alınmasını istediği Belçikalı El Ghanassy ile prensipte anlaştı, imzalar an meselesi.

El Ghanassy Konya'da

Süper Lig’de sezonu 3. sırada bitiren, Türkiye Kupası’nda yarı finali gören Atiker Konyaspor gelecek sezona da damga vurmaya kararlı. Direkt olarak Avrupa Ligi’ne gidecek olan Yeşil-Beyazlılar transferlerini de bu doğrultuda yapıyor. İşe ilk olarak takıma 500 bin Euro kazandırıpayrılan Alban Meha’dan boşalan sol kanattan başlayan İç Anadolu ekibi aradığı ismi buldu: Yassine El Ghanassy... Aykut Kocaman’ın uzun süredir izlediği ve izlettirdiği 25 yaşındaiki Belçikalı sol kanatın transferinde büyük mesafe bile kat edildi. Son olarak ülkesinde Oostende forması giyen oyuncunun menaceriyle her konuda anlaşma sağlandı. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncu için bonsvervis pazarlıkları sürüyor, anlaşmanın her an bitmesi bekleniyor. Konyaspor bu transferi birkaç güne kadar bitirmeyi planlıyor.

Türkiye’yi istiyor

Bu sezon 15 resmi maça çıkan ve 5 gol, 3 asistlik bir performans sergileyen El Ghanassy, bir dönem Gent’in en potansiyelli isimlerinden biri olarak gösteriliyordu. West Brom, Heerenveen, Al Ain ve Stabaek formaları da giyen oyuncu sürati ve top tekniğiyle biliniyor. Fas asıllı futbolcunun da kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak baktığı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ