MENÜ

"10 ya da 12 futbolcu transfer etmek istiyoruz"

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, "10 ya da 12 futbolcu transfer etmek istiyoruz." dedi.

"10 ya da 12 futbolcu transfer etmek istiyoruz"

Çarıkçı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kongreden sonra yönetim kurulu ile bir tanışma toplantısı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bu hafta görev dağılımı yapacaklarını aktaran Çarıkçı, 10 gün içerisinde de Boluspor’un teknik direktörünün belirleneceğini söyledi. "Benim transfer komitesi kurmadan herhangi bir hocayla görüşmem doğru değil" diyen Çarıkçı, bunun etik olmadığını ve hiçbir teknik direktörle görüşme yapmadığını vurguladı.

Dış transfer konusuna da değinen Necip Çarıkçı, "Şu an için 10 ya da 12 futbolcu transfer etmek istiyoruz. Takımda kalacak futbolcu sayısı çok da fazla değil. Yabancı futbolcu kontenjanını iyi kullanmamız lazım. Elimizde şu an 3 yabancı kontenjanımız var, 2’sini de boşaltabiliriz. 5 yabancı oyuncu almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Çarıkçı, 24 futbolcudan 8 tanesinin altyapıdan olmasının gönlünden geçtiğine işaret ederek, bunu yapabilmek için takımın başına geçecek olan teknik direktörün de önemli olduğunu anlattı.
Altyapı takımının antrenman yapacak sahasının bulunmadığını belirten Çarıkçı, şunları kaydetti:

"A takımının lojmanının sağ tarafında kalan bölümün doğu ve batı kısmına saha yapılabiliyor. Buraya yeni bir saha yapıldığı zaman şu anki mevcut sahada altyapının antrenman sahası olacak. Sahanın yapılması bana göre çok faydalı olacaktır. Bununla ilgili olarak çalışmalarımız başladı."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ