MENÜ

Karabükspor, Petrescu ile anlaşamadı

Kardemir Karabükspor’un başkanı Ferudun Tankut, "Dan Petrescu ile bir görüşmemiz oldu. Bize ’evet’ dedi fakat, dün akşam başka bir takımla anlaştığını duydum. Yeni bir arayış içinde olacağız" dedi.

Karabükspor, Petrescu ile anlaşamadı

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Maltepe’deki bir alışveriş merkezinde açılışa katılan Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon takımın başında bulunan teknik direktör Yücel İldiz’in sözleşmesinin sona erdiğini belirterek, "Dan Petrescu ile bir görüşmemiz oldu. Romanya’ya giderek kendisiyle görüştüm. Bütün şartlarda anlaştık. Bize ’evet’ dedi fakat dün akşam başka bir takımla anlaştığını duydum. Resmi olarak bizi arayıp ’gelmeyeceğim’ demedi ama aldığımız haberler o yönde. Yeni bir arayış içinde olacağız" diye konuştu.

Geride kalan sezonda PTT 1. Lig’de zorlu bir süreç geçirdiklerini ifade eden Tankut, yeni sezonda mücadele edecekleri Süper Lig’e de değinerek şunları kaydetti:

"Süper Lig daha zorlu. Üç büyükler dışında Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor gibi oturmuş takımlar var. Ona göre hareket etmemiz gerekiyor. Bu sezon zor olacak. Ona göre tedbirler almaya çalışıyoruz. Tedbirlerimizle ligde kalıcı olmak istiyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ