MENÜ

Volkan Babacan 8.5 milyon Euro

Medipol Başakşehir, Volkan Babacan’a talip olan Beşiktaş’a 8.5 milyon eurodan kapıyı açtı. Siyah-beyazlıların 5 milyon euronun yanı sıra bir futbolcuyu bonservisiyle vererek transferi bitirmeye çalıştığı aktarıldı.

Volkan Babacan 8.5 milyon Euro

Denys Boyko’nun takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle kaleci arayışına başlayan Beşiktaş’ın, Medipol Başakşehir’in milli kalecisi Volkan Babacan için yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.

Siyah-beyazlıların, Volkan için henüz resmi bir teklifte bulunmadığı aktarıldı. Ancak Kartal’ın başarılı file bekçisi için 5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirlendi.

Beşiktaş'ın N'Koulou transferi imzaya kaldı!

Siyah-beyazlı kulüpten sızan bilgilere göre Medipol Başakşehir’in 8.5 milyon eurodan kapıyı açtığı ve bu rakamın Beşiktaş tarafından çok yüksek bulunduğu öğrenildi. Kartal’ın 5 milyon euronun yanı sıra bir futbolcuyu da bonservisiyle birlikte Başakşehir’e vermeyi önerdiği kaydedildi. Siyah-beyazlı yönetimin, Boyko’nun satılması halinde gelecek bonservisle Volkan Babacan’ı kadroya katmanın hesaplarını yaptığı ifade edildi.

Beşiktaş’ın, Volkan Babacan’ın yanı sıra Bursasporlu Mert Günok’la da ilgilendiği öğrenildi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Boyko ve Günay’ın ayrılması halinde Volkan ve Mert’in transfer edilmesini istediği belirlendi.(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ