MENÜ

Aatif'ın fiyatı 4 milyon Euro

Sivaspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, transferin gözdesi olan yıldız isimle ilgili FANATİK’e konuştu.

Aatif'ın fiyatı 4 milyon Euro

“Aatif çok değerli bir oyuncu ve bonservis bedeli 4 milyon Euro. Para artı takas önerilerine de açığız. Şu ana kadar Osmanlıspor ve Bursaspor’dan resmi teklif aldık”

Fenerbahçe ve Beşiktaş’la da adı geçiyor ancak bu konuda girişimleri olmadı. Trabzonspor’un ise ilgisi olduğunu biliyorum. Önümüzdeki günlerde her şey belli olacak”

Ligin bitmesiyle birlikte transfer sezonu başladı, tüm kulüpler kadrolarını güçlendirmek için gaza bastı. Yurt içinde en çok konuşulan futbolcu ise Aatif Chahechouhe... Sivasspor küme düştükten sonra diğer takımların iştahı kabarırken, bu konuda en yetkili isim Başkan Mecnun Otyakmaz, FANATİK’e açıklamalarda bulundu.

‘Kesin rakam bu’

Yiğidolar’ın patronu, “Aatif’ın bonservis bedelini 4 milyon Euro olarak belirledik. Kesin rakam budur. Para artı takas önerilerine de açığız. Tabii burada teklif edilecek futbolcular önemli. Aatif’ın ismi çok takımla geçiyor ancak biz sadece Osmanlıspor ve Bursaspor’dan resmi teklif aldık” dedi.


İşte biten transferler!


‘Resmi teklif önemli’

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı sorduğumuz Otyakmaz, “İki kulüple de adı geçiyor ancak bu konuda girişimleri olmadı. Trabzonspor’un ise ilgisinin olduğunu biliyorum. Biz sadece resmi teklifleri dikkate alabiliriz. Önümüzdeki günlerde her şey belli olacak” ifadesini kullandı.

‘Biz burada geçiciyiz’

Sivasspor’un PTT 1.Lig’de izleyeceği yol haritasıyla ilgili de konuşan Başkan, “Geçen sene olmadı, küme düştük. İsim olarak PTT 1.Lig’de yer alıyor olabiliriz fakat burada geçiciyiz. Takımın seviyesini kesinlikle aşağı çekmeyeceğiz. Süper Lig’de yer alıyor gibi hareket edeceğiz. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz” açıklamasını yaptı.

M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ