MENÜ

Mecnun Otyakmaz: Sivas burada kalıcı değil

Yeni sezonda PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Sivasspor, Osman Özköylü ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Mecnun Otyakmaz, “Kaliteli bir kadro oluşturacağız. Burada kalıcı değiliz, Süper Lig’e geri döneceğiz” diye konuştu.

Mecnun Otyakmaz: Sivas burada kalıcı değil

Sivasspor, geride kalan sezonda 31 puan toplayarak 16. olmuş ve Süper Lig’e veda etmişti. Mecnun Otyakmaz, sezon bittikten sonra ilk iş olarak genel kurula gitti ve yeniden başkan seçildi. Güvenoyunu alan Otyakmaz, hemen ardından takımı teknik direktör Osman Özköylü’ye emanet etti.

Özköylü ile 2 senelik sözleşme imzaladıklarını söyleyen başkan Otyakmaz, “İstanbul’daki ofisimde hocamızla görüşüp, kontrat yaptık. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Osman Özköylü’nün Sivasspor’da başarılı olacağına inanıyorum” dedi. Transfer döneminde kaliteli bir kadro kuracaklarının altını çizen Mecnun Otyakmaz, “PTT 1. Lig’de kalıcı olmaya niyetimiz yok. Bu sezon başarılı olup, bir sonraki dönemde yeniden Süper Lig’e geri döneceğiz. Tüm camia olarak buna inancımız tam” ifadelerini kullandı. Sivasspor, lige veda ettikten sonra teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırmıştı.

Özköylü, kralla geliyor: Pote

Sivasspor, transferde ilk bombasını Mickael Pote ile patlatmaya hazırlanıyor. Osman Özköylü, çalıştırdığı dönemde Adana Demirspor’a getirdiği 31 yaşındaki forveti bu kez Yiğido’ya kazandıracak. Geçtiğimiz sezon 33 lig maçında attığı 20 golle krallık unvanının sahibi olan Pote’nin kulübüyle 1 sene daha sözleşmesi bulunuyor. Osman Özköylü, eski öğrencisiyle görüşerek Sivas’a gelmesi için ikna etti. Başkan Mecnun Otyakmaz, Fransız golcüyü transfer etmek için Adana Demirspor ile pazarlıklara başlamaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın ilk teklifinin 500 bin Euro (1.65 milyon TL) olması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ