MENÜ

İbrahim Evren Acar: Hugo Rodallega'yı satmayı düşünmüyoruz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’un Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, futbolcuları Hugo Rodallega’yı satmayı düşünmediklerini belirterek, "Özellikle son günlerde yankı bulan Trabzonspor ile anlaştığımız yönündeki haberlere de itibar edilmesin." dedi.

İbrahim Evren Acar: Hugo Rodallega'yı satmayı düşünmüyoruz

Akhisar Belediyespor’un Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada futbolcuları Hugo Rodallega hakkında kulübe gelen herhangi bir teklifin olmadığını vurguladı.

Rodallega’nın daha önce verdiği beyanlarda Akhisar Belediyespor’da olmaktan mutlu olduğunu söylediğini hatırlatan Acar, "Bizim de kendisini satmak gibi bir düşüncemiz yok. Çıkan haberler tamamen asılsızdır. Biz, hiç bir kulüp ile görüşmedik.Hiç bir kulüp de bize bir teklif sunmadı. Özellikle son günlerde yankı bulan Trabzonspor ile anlaştığımız yönündeki haberlere de itibar
edilmesin." diye konuştu.

Transfer konusunda Teknik Direktör Cihat Arslan’ın hazırlayacağı raporu beklediklerini kaydeden Acar, çıkacak rapora göre hareket edeceklerini kaydetti.

Acar, takımın sezon öncesi yurt dışı ve yurt içi olmak üzere iki ayrı kamp yapacağını ve Türkiye’deki kamp yerinin henüz netleşmediğini dile getirerek, "Takım 7 Haziran’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplanacak. Akhisar’da 1 haftalık çalışmalardan sonra, Bolu, Erzurum yada Topuk yaylasında bir kampımız olacak. Hemen ardından da Avusturya kampı başlayacak" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ