MENÜ

Mario Gomez ve Lukas Podolsi basın toplantısı düzenledi

Mario Gomez ile Lukas Podolski, Milli Takım kampında ortak bir basın toplantısı düzenlediler.

Mario Gomez ve Lukas Podolsi basın toplantısı düzenledi

Alman Milli Takımı'na çağrılan Beşiktaş'ın gol kralı oyuncusu Mario Gomez ile, Galatasaray'ın Panzeri Lukas Podolski, Milli Takım kampında ortak bir basın toplantısı düzenlediler. Her iki oyuncu EURO 2016'ya yönelik görüşlerini açıklarken, diğer taraftan da birbirlerine taş atarak basın toplantısını izleyenleri neşelendirdiler.

GOMEZ, ŞU SÖZLERİ SARFETTİ:

"EURO 2016'ya iddialı bir biçimde katılıyoruz. Alman Milli Takımı'nın neler yapacağını dünya biliyor. Bu kupayı kaldırmak için her türlü çabayı göstereceğiz. Takım olarak geleceğimiz en üst seviyeye geldik. Kariyerimde bugüne kadar kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim. Beşiktaş beni yeniden hayata döndürdü diyebilirim. Bu benim için gurur kaynağı oldu. Geleceğim konusunda henüz net bir açıklama yapmak istemiyorum."

PODOLSKİ'NİN GÖRÜŞLERİ İSE ÖZETLE ŞÖYLEYDİ:

"Fransa'da büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Bu da Kupayı almaktan geçer. Şampiyonluk bizim için çok uzakta değil. Buraya piyon olarak gelmedim. Bu benim Alman Milli Takımı'nda yedinci turnuvam olacak. Bunları anlatırken ne mesaj verdiğim ortaya çıkmaktadır."

GALATASARAY'DA KALACAĞIM

Lukas Podolski sözlerine devamla birde Galatasaray Kulübü ile ilgili geleceğini ortaya koydu ve şunları söyledi: "İstanbul'da mutluyum. Euro 2016 bittikten sonra tatil yapıp takımıma döneceğim. Türkiye Kupası'nı Beşiktaş alsın, bizde Lig'i kazanalım". Podolski'nin bu sözlerine atıfta bulunan Gomez ise, "Beşiktaş en önemli kupayı aldı. Diğer kupanın fazla önemi olduğunu düşünmüyorum."

Ascona,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ