MENÜ

Göztepe, Okan Buruk'la 3 yıllık sözleşme imzaladı

PTT 1'inci Lig takımlarından Göztepe, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Göztepe, Okan Buruk'la 3 yıllık sözleşme imzaladı

Göztepe'nin dışarıda çok iyi bir portreye sahip olduğunu dile getiren Okan Buruk, "Kulübümüzle benim kafamdaki düşünceler birebir uyuştu. Saha içinde agresif bir takım oluşturacağız. Heyecanımızı, taraftarımızın ruhunu her yere yansıtacağız. Takımızın layık olduğu yere gelebilmesi için çok çalışacağımızın sözünü veriyorum. Biz uzun vadede hedeflerimize ulaşmak için bir araya geldik" dedi.

Törende konuşan Başkan Mehmet Sepil de Buruk'un kulüp için önemli bir değer olacağını söyledi. Başkan Sepil, "Okan hoca ile daha önceki dönemlerde de ilgilenmiştik. Geleceğimiz için Okan Buruk ile aynı fikirlere sahip olduğumuzu gördük. Ben Okan Buruk'un futbolculuk kariyerini çok yakından takip ettim. 2 yıldır teknik adamlık yapıyor ve o süreci de çok iyi biliyorum. Bu anlaşma hem bizim hem de Okan hoca için önemli bir şans. Bu birliktelikten mutlaka başarı gelecektir" dedi. Okan Buruk'un ekibinde İrfan Saraloğlu, Stjepan Tomas, Can Okuyucu ve Dursun Genç isimlerinin yer alacağını açıklandı.

İzmir,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ