MENÜ

‘Yeni cazibe merkezi Beşiktaş'

Kaptan Tolga Zengin, Beşiktaş’ın yakaladığı havanın uzun süre devam edeceğini söyledi ve ekledi: Şampiyonlar Ligi ise Şampiyonlar Ligi, stat ise en iyisi... Takım iyi, hoca mükemmel. Her futbolcunun isteyeceği bir ortam var. Bu da bizi farklı kılıyor.

‘Yeni cazibe merkezi Beşiktaş'

Yoğun bir sezonun ve kutlamaların ardından soluğu tatilde alan Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, camianın şampiyonlukla yaşadığı havanın uzun süre devam edeceğini ve bunun da kendileri için her açıdan büyük avantaj olacağını söyledi. Tüm Türkiye’nin övgülerini alarak mutlu sona ulaştıklarını ve bunun da kaldırdıkları kupayı daha anlamlı bir hale getirdiğini ifade eden tecrübeli kaleci, Şampiyonlar Ligi’nin de takım olarak kendilerini çok heyecanlandırdığını kaydederek, şöyle devam etti:

‘Her şey bizim elimizde’

“Türkiye’de futbolun cazibe merkezi artık Beşiktaş oldu. Şampiyonlar Ligi ise Şampiyonlar Ligi, stat ise en iyisi... Yönetim her zaman arkamızda durdu, çok iyi bir takıma ve mükemmel bir hocaya sahibiz. Zaten başarımızın altındaki etkenler de tüm bu faktörlerin birleşmesi. Böyle bir ortam her oyuncunun isteyeceği bir şey. Bu pozitif havayı sürdürmek de tamamen bizim elimizde...”

‘Güneş büyük şans’

“Şenol hoca sadece benim için değil, takımdaki herkes ve Beşiktaş için büyük bir şans. Bir oyuncuyu sadece fiziksel, teknik açıdan değil, zihinsel olarak da geliştiriyor. Artık Beşiktaş’ta forma giyen her futbolcu son 2 sezonu düşünecek olursak büyük deneyim kazanmış durumda. O nedenle gelecek sezon da en az bu dönemki kadar iddialı olacağız.”

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ