MENÜ

Fenerbahçe'den Galatasaray'a gönderme

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Galatasaray Odeabank'ı 75-82 mağlup eden Fenerbahçe, seride durumu 3-1'e getirerek finale yükseldi. Maç sonrası Fenerbahçe cephesinden Galatasaray'ı kızdıran bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a gönderme

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Galatasaray Odeabank'ı 75-82 mağlup eden Fenerbahçe, seride durumu 3-1'e getirerek finale yükseldi.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe cephesinden Galatasaray'a Euroleague üzerinden göndermede bulundu.

Sarı Lacivertliler, Twitter hesabından maç sonu, "Welcome to Euroleague (Euroleague'e hoş geldiniz)" ifadesinin yer aldığı bir görsel paylaşıldı.

Galatasaray hatırlanacağı üzere bu sezon Eurocup'ı kazanarak Önümüzdeki sezon Euroleague'de mücadele etme şansını elde etmişti. Fenerbahçe ise Final Four finalinde CSKA Moskova'nın rakibi olmuş ve uzatmaya giden maçta kupanın eşiğinden dönülmüştü.

Ergin Ataman'a gönderme

Bu göndermenin üzerinden kısa bir zaman geçmesinin ardından Ergin Ataman'ın yer aldığı bir görseli paylaşan Sarı Lacivertliler, bu sefer "Stand tall, talk small, play ball (Dik dur, küçük konuşma, top oynayalım)" ifadelerine yer verdi.


Galatasaray'dan cevap

Fenerbahçe'nin göndermesinin ardından Galatasaray cephesi cevap vermekte gecikmedi ve bu sezon kazandıkları kupaların bulunduğu bir görsel paylaşarak, " Hüseyinağa, İstiklal Cd. No:90, 34435 Beyoğlu/İstanbul BEKLERİZ" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ