MENÜ

Türkiye'nin yeni gözdesi Emre Mor

Karadağ maçıyla birlikte ilk kez milli formayı giyen Emre Mor, harika futboluyla herkesi kendisine hayran bıraktı. 18 yaşındaki yıldız adayının, Euro 2016 kadrosunda olma ihtimali de arttı.

Türkiye'nin  yeni gözdesi Emre Mor

Fatih Terim’in uzun uğraşlar sonucunda A Milli Takımımız’a kazandırdığı Danimarka doğumlu Emre Mor, ilk milli sınavına önceki gün son dakika golüyle kazandığımız Karadağ maçında çıkmıştı. İkinci devrenin başında Volkan Şen’in yerine oyuna dahil olan Emre, gösterdiği performansla herkesi büyülemeyi başarmıştı. Terim’in, 2018 Dünya Kupası elemelerinde daha sık şans vermeyi düşündüğü 18 yaşındaki oyuncu öyle bir futbol ortaya koydu ki, bir anda Euro 2016’daki 23 kişilik kadronun içine girme ihtimalini kuvvetlendirdi.

Terim’in, Emre’yi, tıpkı onu gibi genç yaşta Ay-Yıldızlılar’da oynamaya başlayan takım kaptanı Arda Turan’a emanet ettiği ve genç yeteneğin Arda’nın sözünden çıkmadığı öğrenildi. Attığı çalımlar ve tekniğiyle herkesi büyüleyen Emre’nin de kendisine güveninin yüksek olduğu ve seçilmesi halinde Fransa’ya da damgasını vurmaya çalışacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ