MENÜ

Ömer Onan'dan Galatasaray'a sitem!

Fenerbahçe Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, Abdi İpekçi'de yaşanan olaylı maça dair açıklamalarda bulundu.

Ömer Onan'dan Galatasaray'a sitem!




Sarı-Lacivertliler'in menajer yardımcısı Ömer Onan, olayların damga vurduğu Galatasaray-Fenerbahçe basketbol maçına ilişkin konuştu. Galatasaray cephesinden kimsenin kendilerini arayıp özür dilemediğini söyleyen eski basketbolcu, sitem etti.

Onan'ın açıklamaları şöyle:

"Ya yarın deplasmana gidip kazanacağız ya da seriyi evimize taşıyıp kazanacağız. Abdi İpekçi'de yaşananlarla ilgili herkes konuşuyor. Biz istiyoruz ki sadece basketbol konuşalım. Tükürükle ayran arasındaki fark ne? Ayran atılıyorsa bu daha hafif bir hareket mi yani? Konuşmayalım diyoruz, bırakalım sahada oyuncular konuşsun. Olayı basketbolun dışına çekmeye çalışıyorlar. Hocamızın suratına tükürülüyor, adam sakince soyunma odasına giriyor."

"8 tane Avrupa şampiyonluğu olan bir adamın suratına, bir seyirci resmen tükürdü. Bundan daha ötesi yok. Ülkesinden 10 tane gazeteci arıyor, açmıyor. İstiyor ki Türkiye dışarıdan kötü gözükmesin. Eğer Galatasaray cephesine böyle bir şey yapılmış olsaydı ben bizzat özür dilerdim. Karşı taraftan bir tane yönetici arayıp bir tane özür dilemez mi yahu? Sürekli savaş savaş! Biz basketbolun içerisinde kalacağız ve oyunumuzu oynayacağız. Bizi sakın oraya çekmesinler..."

Haberin Devamı
YORUM YAZ