MENÜ

Milli Takım'a terör tehdidi!

Daily Telegraph Gazetesi, Euro 2016 sırasında güvenlik açısından 5 riskli karşılaşmadan birinin, 12 Haziran’da Paris’te oynanacak Türkiye-Hırvatistan maçı olduğunu öne sürdü.

Milli Takım'a terör tehdidi!

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Telegraph, dünkü sayısında Fransa’da düzenlenecek olan Euro 2016 sırasında terör saldırıları riskinin yüksek olduğunu belirtti. Gazete, güvenlik açısından en riskli 5 karşılaşmadan birinin, Türkiye’nin D Grubu’nda ilk maçını yapacağı 12 Haziran’daki Hırvatistan mücadelesi olduğunu belirtti. Geçtiğimiz Kasım ayında 131 kişinin hayatını kaybettiği Başkent Paris’te oynanacak karşılaşmayla ilgili olarak, “Türkler, turnuvadaki ilk maça yoğun ilk gösterecek. Bu da karşılaşmanın, kalabalık sebebiyle muhtemel bir terör saldırısı için hedef olabileceği yönündeki korkuları artırıyor” ifadeleri kullanıldı.

82 milyon TL harcandı

Fransa’nın, yaklaşık 100 bin güvenlik görevlisi ile kupa boyunca kuş uçurtmamaya çalışacağı, en tehlikeli yerlerin takımların kalacağı oteller, stadyum ile çevresi, taraftarlar için hazırlanan eğlence yerleri ve metrolar olduğu belirtildi. Öte yandan güvenlik önlemleri için yaklaşık 82 milyon TL harcandığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ