MENÜ

Galatasaray Odeabank'ın cezası belli oldu!

Türkiye Basketbol Ligi yarı final play off eşleşmesinin 3. maçında Abdi İpekçi'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Odebank maçına çıkan olaylar damgasını vurmuştu. Olaylarla ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray'a "2 maç seyircisiz oynama ve 50 bin lira para cezası verildiği" ifade edildi.

Galatasaray Odeabank'ın cezası belli oldu!

Fenerbahçe-Galatasaray Odeabank yarı final serisinde son dakika gelişmesi var.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray Odebank'a 2 maç ceza ve 56 bin TL para cezası verdi.

Türkiye Basketbol Ligi yarı final play off eşleşmesinin 3. maçında Abdi İpekçi'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Odebank maçına çıkan olaylar damgasını vurmuştu.

Maçın 3. periyodunda bir anda tribünler karışmıiş ve sahaya yabancı maddeler atılmıştı. Bunun üzerine maçın hakemleri ve takımlar soyunma odasına girmişti.

Karşılaşma yakalaşık 10 dakikalık duraklama sonrası yeniden devam etmiş ve Galatasaray Odeabnak sahadan 65-63'lük skorla galip ayrılan taraf olmayı başarmıştı.


Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert yanıt!


Demeç savaşları gündem oldu

Maç sonrası özellikle iki kulübün olaylar sonrası demeç savaşları gündeme bomba gibi düşmüş ve Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic'in yüzüne gelen beyaz sıvı ilgili çeşitli iddialar gündeme getirilmişti.

2 maç seyircisiz

Olaylarla ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray'a "2 maç seyircisiz oynama ve 50 bin lira para cezası verildiği" ifade edildi.

TBF'nin verdiği bu kararla serinin 4. maçı yarın ABdi İpekçi'de seyircisiz bir şekilde oynanacak.


Zelijko Obradovic: Evet, evet tükürdüler!


Galatasaray'dan cevap bekleniyor

Galatasaray cephesinden Can Topsakal, ceza verilmesi halinde maça çıkmayacaklarına dair bir beyanda bulunmuştu. Bu yeni gelişme sonrası Galatasaray'ın nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.






Haberin Devamı
YORUM YAZ