MENÜ

Galatasaray'dan Edin Dzeko'ya teklif!

Dzeko'nun 15 milyon Euro'luk bonservis bedelini karşılaması mümkün görünmeyen sarı kırmızılıların kiralık formülü ile transferi gerçekleştirmek istediği öne sürüldü. Galatasaray, 1+1 yıllık kiralamak istediği Dzeko'ya 4 milyon Euro ödemeye hazır.

Galatasaray'dan Edin Dzeko'ya teklif!

La Gazetta Dello Sport'un haberine göre, İtalya'da mutlu olduğunu dile getiren Dzeko'nun yine de teklifi göz önünde bulundurabileceği ifade edildi. Milan ve West Ham United'in da transfer listesinde bulunan golcü futbolcunun geleceği ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde alacağı vurgulandı.

Dzeko'nun menajeri Redzepagic ise, "Dzeko'nun her zaman daha fazla oynamaya ihtiyacı var. Bu doğrultuda kararlar vermek zorundayız. Dzeko, ailesi ile beraber İtalya'da bir düzen kurdu ve bu düzenden de vazgeçmeye sıcak bakmıyor. Teklifler var ancak bu teklifler her transfer döneminde ortaya çıkan teklifler. Bizim kararımız kadar, Roma'nın da kararı süreçte belirleyici olacak" şeklinde konuştu.

30 yaşındaki Dzeko, geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 31 lig maçında 8 gol atmıştı. Boşnak oyuncu, Şampiyonlar Ligi'nde ise 7 kez oynayıp 2 kez fileleri havalandırmıştı. (Ntvspor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ