MENÜ

Fikret Orman'dan UEFA için kritik karar!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk, Avrupa’ya katılım ve transferden gelmesi beklenen yaklaşık 200 milyon liranın büyük kısmını borç ödemek için kullanacak. Transferde yine “Az ve öz” isimler alınacak, kimseye değerinden fazla para verilmeyecek.

Fikret Orman'dan UEFA için kritik karar!

Beşiktaş, artan gelir kalemini bonkörce harcamayacak, başkan Fikret Orman da önceliğini transfere değil borç ödemeye kullanacak.

Ligi şampiyon olarak bitirdikleri için, yeni sezonda gelirlerini yükselten Beşiktaş Yönetimi, kasaya girecek parayı kontrollü harcayacak. Siyah - beyazlı kulübün başına geçtiği günden beri kulüpte büyük mali disiplin sağlayan Fikret Orman, yeni sezonda gelmesi beklenen yaklaşık 200 milyon TL’ye yakın paranın büyük bir kısmını yine borç ödemeye ayıracak.

Beşiktaş'ta çıkan oyuncu Gökhan Töre, giren oyuncu Robben!

Son üç sezonda uyguladığı transfer politikasını yeni sezonda da devam ettireceğini söyleyen Orman’ın, “Transfer kaynaklarımızı yine transferden yaratmak çok daha mantıklı. Diğer gelirleri kulübün borçlarında kullanmalıyız. Gelen gelirler doğrultusunda borcumuzu azaltırsak, mali açıdan rakiplerimizin önünde oluruz” diye konuştuğu öğrenildi.

Bir dahaki sezon da şampiyon olarak finansal açıdan daha da güçlenmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, UEFA’nın mali prensiplerini devam ettirecek. Başkan Fikret Orman’ın yakın çevresine, “Bizim sportif ve mali başarımızda UEFA’nın çok büyük payı var. O planlamayı bu nedenle yeni sezonda da sürdüreceğiz” dediği ifade edildi.

Ahmet Nur Çebi: 15 milyon Euro veren Tolgay'ı alır

İzleme komitesiyle

Para kaynaklarının artması nedeniyle kulübe yüzlerce futbolcu önerilmesinden de rahatsız olan Beşiktaş Yönetimi, transfer çalışmaları sırasında izleme komitesi ile birlikte hareket edecek. Transferde kulüp menfaatlerini gözeterek oyuncunun değerinden fazla para vermek istemeyen yönetim, bu nedenle tüm transferlerde “İnce eleyip sık dokuyacak” ve hatasız bir şekilde işlemi tamamlayacak.

Kaynak: Milliyet

Kaleye Ospina stopere Skrtel

Haberin Devamı
YORUM YAZ