MENÜ

Fikret Orman: Bizi üçüncü büyük yapmak isteyenlere...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Bizi üçüncü büyük yapmak isteyenlere, Türkiye’nin tek büyüğünün Beşiktaş olduğunu göstereceğiz." dedi.

Fikret Orman: Bizi üçüncü büyük yapmak isteyenlere...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Bizi üçüncü büyük yapmak isteyenlere, Türkiye’nin tek büyüğünün Beşiktaş olduğunu göstereceğiz." dedi.

Orman, Bursa Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen "Şampiyonluk Balosu"na katıldı. Salona taraftarların "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratları eşliğinde giren Orman, burada yaptığı konuşmada, bir çok imkansızı bir araya getirdiklerini ve bunları en iyi şekilde yönettiklerini söyledi.

Zor günleri geride bıraktıklarını belirten Orman, "Bize stat vermediler. Kimseye kafamızı eğmedik. Herkesin morali bozukken bir camiayı ayağa diktik. İnşallah bunlar gördüklerinizin yüzde 10’u olsun. Hiç merak etmeyin o azimdeyiz. Hiç yorulmadan hiç şımarmadan çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"Türkiye’nin tek büyüğünün Beşiktaş olduğunu göstereceğiz"

Orman, çok güzel günleri geride bıraktıklarını ve daha da güzel günler göreceklerini dile getirdi. "Bizi üçüncü büyük yapmak isteyenlere, Türkiye’nin tek büyüğünün Beşiktaş olduğunu göstereceğiz" diyen Orman, taraftarlardan bu konuda rahat olmalarını istedi. Başkan olduğu ilk zamanlarda da bu zorlukların üstesinden geleceklerini söylediğini hatırlatan Orman, şöyle konuştu:

"Biz Türkiye’nin en büyük ve en asil kulübüyüz. Şerefiyle oynayıp, hakkıyla kazanan kulübüyüz. Her yerdeyiz ve Türkiye’nin en itibarlı kulübüyüz. Her şeyin en iyisine layık olduğumuzu düşünüyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden destekleri için razı olsun. Bize verilen bu güç, dualar ve aşk olduğu sürece çok güzel günler göreceğiz. Çok çok iyi şeyler yapacağız. Bize güvenmeye devam edin." Konuşmaların ardından Orman’a, kendisinin, Hakkı Yeten ve Süleyman Seba’nın da aralarında bulunduğu tablo hediye edildi.

Şarkıcı Gökçe programa katılanlar için konser verdi. Öte yandan, salona taraftarların ellerinde getirilen şampiyonluk kupası, coşkuyla karşılandı. Taraftarlar kupayla fotoğraf çektirmek için uzun sıralar oluşturdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ