MENÜ

Fenerbahçe'de herkes başkanı bekliyor

Vitor Pereira’nın geleceği belirsiz. Portekizli teknik adam, Aziz Yıldırım’ın hakkında vereceği kararı bekliyor. Sözleşmesi biten Mehmet Topal’ın durumu da farklı değil. Yıldız oyuncunun gözü kulağı, başkandan gelecek çağrıda.

Fenerbahçe'de herkes başkanı bekliyor

Sezon bitti, ligde şampiyonluğu Beşiktaş’a, kupayı ise Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de büyük bir belirsizlik hakim. Büyük başarısızlık sonrası Vitor Pereira’nın gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Aziz Yıldırım, basın mensuplarına verdiği demeçte, “Sözleşmesi sürüyor. Kalacak herhalde” dese de Portekizli teknik adamla hiç konuşmadı. 47 yaşındaki çalıştırıcı, geleceğiyle ilgili verilecek kararı bekliyor. Yıldırım ise bırakın karar vermeyi, henüz Pereira’ya randevu bile vermiş değil! İddiaya göre bunun en önemli nedeni, daha sezon devam ederken Portekizli’nin Porto ile görüşmelere başlaması...

Topal’ı isteyen çok

Sadece teknik direktörlük konusunda belirsizlik yok. Sözleşmesi biten futbolcular için de herhangi bir adım atılmadı. Caner Erkin, İnter ile; Kadlec, Sparta Prag ile anlaştı. Gökhan Gönül’ün adresi ise Beşiktaş olacak. Bu oyuncuların aksine Mehmet Topal, Fenerbahçe’yi beklemeye devam ediyor. Ancak Başkan Yıldırım, henüz ona da randevu vermedi. Galatasaray, Beşiktaş, Everton ve Sevilla tecrübeli futbolcuya imza attırmak için bastırırken, Fenerbahçe sessizliğini koruyor. Aziz Yıldırım’ın suskunluğu nedeniyle transfer çalışmaları ve yeni sezon planlamalarında da belirsizlik hakim. Başkanın ne zaman harekete geçeceği en büyük merak konusu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ