MENÜ

Deportivo'da teknik direktör Sanchez'in görevine son verildi

Emre Çolak’ın yeni kulübü Deportivo ile 2015’in nisan ayından bu yana takımı çalıştıran Victor Sanchez’in yolları ayrıldı.

Deportivo'da teknik direktör Sanchez'in görevine son verildi

Türk futbolcu Emre Çolak’ın transfer olduğu, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Deportivo, teknik direktör Victor Sanchez’in görevine son verdi.

Deportivo Kulübü, yönetim kurulunun yaptığı toplantı sonrası 40 yaşındaki teknik adamın sözleşmesinin feshedildiğini resmen duyurdu. Kulüp başkanı Tino Fernandez’in, düzenleyeceği basın toplantısında Sanchez ile yollarını ayırmalarının gerekçelerini açıklayacağı bildirildi. 2015’in nisan ayından bu yana Deportivo’yu çalıştıran İspanyol teknik direktör, takımın başında çıktığı toplam 50 maçta 10 galibiyet, 25 beraberlik ve 15 mağlubiyet almıştı.

La Liga 2015-16 sezonuna iyi bir başlangıç yapsa da ikinci devredeki 19 maçta sadece 2 galibiyet alan Deportivo, ligi 15. sırada tamamlamıştı. İspanyol basını, Deportivo’da özellikle sezonun ikinci yarısında büyük sorunlar yaşandığını, takım içinde kontrolü kaybettiği iddia edilen Sanchez’in, bazı futbolcularla (özellikle Luisinho ve Lopo) arasında ciddi anlaşmazlıklar yaşandığını uzun süre yazmıştı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ