MENÜ

Can Topsakal: Seyircisiz oynama cezası alırsak maça çıkmayabiliz

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan basketbol play-off yarı final dördüncü maçında çıkan olaylar nedeniyle beşinci maçın seyircisiz oynanması gündeme geldi. Sporcope’a konuşan Galatasaray Basketbol Şubesi’nden sorumlu yönetici Can Topsakal “Öyle bir ceza gelirse maça çıkmayabiliriz” dedi.

Can Topsakal: Seyircisiz oynama cezası alırsak maça çıkmayabiliz

Galatasaray Odebank ile Fenerbahçe arasında oynanan basketbol erkekler play-off yarı final 3. maçında çıkan olaylar sonrası dördüncü maçın seyircisiz oynanması gündeme geldi. Konuyla ilgili Galatasaray Basketbol Şubesi’nden sorumu yönetici Can Topsakal açıklamalarda bulundu.. Topsakal “Seyircisiz oynama cezası alırsak maça çıkmayabiliz” dedi.

Galatasaray Odebank STBL play-off yarı final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe’yi 65-63 mağlup etti. Maçı 4. çeyreğinin başında ise çıkan olaylar nedeniyle iki takım oyuncuları ve hakemler soyunma odasına gitmek zorunda kaldı. Serinin dördüncü maçıda Abdi İpekçi’de oynanacak. Ancak yaşanan olaylar nedeniyle bu maçı seyircisiz oynanması gündeme geldi.

“AYRAN İSABET ETTİ”

Sporcope'a konuşan ve Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan böyle bir ceza gelmemesi için gerekli çalışmalarını yaptıklarını söyleyen Galatasaray Basketbol Şubesi’nden sorumlu yönetici Can Topsakal “Obradovic’e ayran isabet etti. AA’nın servis ettiği fotoğraflarda da olay çok açık zaten gerekli açıklamayı sitemizden de yaptık” dedi.

“SEYİRCİSİZ OLURSA MAÇA ÇIKMAYABİLİZ”

Taraftarlarının desteğiyle serinin 2-2’ye geleceğinine inandığını söyleyen Topsakal, “Dördüncü maçı seyircimizin desteğiyle kazanarak şansımızı sürdürmek istiyoruz. Maç seyircisiz oynanırsa maça çıkmama durumu gündemimizde. Cezayı alırsak maça çıkmayabiliz. 2014’te aynı şeyler Fenerbahçe’nin sahasında yaşandı ve seyircisiz cezası almadalır.” şeklinde konuştu.

Topsakal “Dördüncü maçı kazanırsak Fenerbahçe’nin kendi sahasında oynayacağı maçta bize göre daha şanslı ama kendi sahalarında ayakları titreyecektir” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ