MENÜ

Slaven Bilic, Atiba'nın da peşinde

Hırvat teknik adam, Gökhan Töre’nin ardından gözünü Beşiktaş’ın bir başka kilit ismi Atiba’ya dikti... Başarılı çalıştırıcının isteği sonrasında harekete geçen West Ham United’ın, 32 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’tan 10 milyon Euro’luk cevap aldığı ortaya çıktı.

Slaven Bilic, Atiba'nın da peşinde

Siyah-Beyazlılar’da 2 sezonluk görev süresinin tamamlamasının ardından İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ın başına geçen Slaven Bilic, transferi konusunda mutlu sona ulaştığı Gökhan Töre’nin ardından gözünü Kartal’ın bir diğer yıldızına dikti.

Töre’nin 17 milyon Euro’luk bedel karşılığında İngiltere’nin yolunu tutması sonrasında bu sezon ortaya koyduğu performansla adeta istikrar dersi veren Atiba Hutchinson’ın da West Ham’a kazandırılmasını isteyen Hırvat teknik adam, bu konudaki talebini kulüp yönetimine iletti.

Katalan devi Barcelona’dan kiralanan Kamerunlu ön libero Alex Song’un takıma yaptığı katkının beklenenin altında kalması sonrasında Bilic’in, bu ismin bonservisini almayıp Atiba’yla orta alan bölgesini güçlendirmeyi hedeflediği ifade edildi.

Güneş sıcak bakabilir

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş’ın kapısını çalan West Ham United’ın, Kanadalı futbolcunun fiyatını sorduğu ve Siyah-Beyazlılar’ın kapıyı 10 milyon Euro’dan açtığı bildirildi. Süper Lig’de şampiyon olarak tamamladıkları sezonda 33’ü ilk 11’de olmak üzere 34 maçta görev yapan başarılı futbolcunun takımda kalmasını isteyen Şenol Güneş’in, yüksek bir teklif gelmesi halinde Atiba’nın ayrılmasına sıcak bakabileceği konuşuluyor... Tecrübeli ismin takımdan ayrılması halinde yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’le masaya oturup onun yerini en kısa sürede dolduracak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ