MENÜ

Louis van Gaal: Mourinho beni sırtımdan bıçakladı!

Manchester United'dan gönderilen teknik direktör Louis van Gaal, Kırmızı Şeytanlar'ın yeni hocası Jose Mourinho'ya ateş püskürdü.

Louis van Gaal: Mourinho beni sırtımdan bıçakladı!

Louis van Gaal, "Federasyon kupasını kazandıktan sonra kovulacağım hiç aklıma gelmemişti. Aralık ayında bana United ile ilgilenmediğini söylemişti. Sezonun ikinci yarısına kadar birbirimizle mesajlaştık. Bana konuyla ilgili sezonun bitmesine yakın hiçbir şeyden bahsetmedi. Mesajlarıma cevap vermemeye başlayınca şüphelendim.

Şu anda Portekiz'deki evinde tatil yapan Van Gaal "Kovulduğumu ve benim yerime Mourinho'nun anlaşma yaptığını eşim Truus, BBC'den öğrenip bana bildirdi. Bana kupayı kazanırsan bir sene daha takımın başındasın denmişti." dedi.

Tecrübeli teknik adam "Kovulduğumu Ed Woodward, bana mesajla bildirdi. Saat beşe doğru bildirdi. Mesai arkadaşlarıma yüz yüze kovuldukları bildirildi.

Ed Woodward ile yakın arkadaşlığım vardı. Mourinho benim arkadaşımdı. Bir anda ikisinden de mesaj gelmemeye başladı.

United benim için son çalıştıracağım takımdı. Beni kovdular ve şu anda emekli olmaktan vazgeçtim ve iş arıyorum." ifadelerini kullandı.

Hollanda televizyonundaki yakın arkadaşı Adriaanse "Van Gaal'ın Portekiz'deki evinde bahçeyle uğraşacağını zannedenler yanılıyor. Tekrar futbola döneceğini ve bunun sadece intikam için olacağını sizlere ben duyuruyorum" açıklamasında bulundu.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ