MENÜ

Galatasaray'dan derbi öncesi taraftarına uyarı!

Galatasaray, bu akşam Abdi İpekçi'de oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarına bir bilgilendirme mesajı yayınladı.

Galatasaray'dan derbi öncesi taraftarına uyarı!

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında bugün Galatasaray ile Fenerbahçe, kozlarını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda paylaşacak.

Seride 2-0 üstünlüğü bulunan Sarı-Lacivertliler, uzun süredir galibiyet alamadığı Abdi İpekçi'den kazanarak çıkması halinde adını finale yazdıracak ve Anadolu Efes'in rakibi olacak.

Ev sahibi Galatasaray'ın kazanması durumunda ise serinin 4. maçı yeniden Abdi İpekçi'de oynanacak.

Bu akşam saat 17.00'de start alacak zorlu mücadele öncesinde, Galatasaray resmi sitesinden taraftarına bir bilgilendirme mesajı yayınladı.

Galatasaray resmi sitesinden şöyle denildi:

Bugün saat 17:00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisi üçüncü maçı Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe mücadelesine gelmek isteyen seyircilerin, Yenikapı'da saat 17:00'de düzenlenecek miting sebebiyle müsabakaya sahil yolundan gelmemeleri tavsiye olunur.

Seyircilerin, yoğunluk sebebiyle toplu taşıma araçlarını kullanmaları; araçları ile gelecek olan seyircilerin ise Bakırköy-Yenikapı sahil yolu dışındaki alternatif yolları kullanmaları tavsiye edilir.

Buna göre, 29 Mayıs Pazar günü saat 08.00'den itibaren, Kennedy Caddesi Taşhanlar Varyant ile Kumkapı arası (Sirkeci istikameti), Namık Kemal Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Atatürk Bulvarı Pertevniyal Lisesi'nden Yenikapı istikameti ve Orgeneral Nafiz Gürman Caddesi'nden sahile katılım kapatılacak.

Bu sebeple maçı izlemeye gelecek olan seyircilerin salona erken gelmeleri tavsiye edilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ