MENÜ

Fenerbahçe'den olay açıklama! Olay görüntü...

Fenerbahçe'den Galatasaray Odeabank maçı sonrası çarpıcı açıklama geldi. Obradovic'in yüzüne tükürüldüğünü iddia eden Fenerbahçe, fotoğraflı bir şekilde olay anını paylaştı.

Fenerbahçe'den olay açıklama! Olay görüntü...

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Galatasaray Odeabank, sahasında Fenerbahçe’yi ağırladı.

Maçın üçüncü periyodunun bitmesinin ardından Fenerbahçe bencinin arkasında bulunan sarı-kırmızılı taraftarların attığı yabancı maddeler sebebiyle gerginlik arttı.

Yabancı maddeler nedeniyle hakemler soyunma odasına gitti. Hakemlerin ardından Fenerbahçeli oyuncular da soyunma odasına geçti. Yaklaşık 10 dakika soyunma odasında bekleyen Fenerbahçe’nin ve hakemlerin sahaya tekrar çıkmasıyla karşılaşma devam etti.


Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde olay! Terk ettiler!


Gözden kaçan detay

Bu tartışmalar sonrasında Fenerbahçe'nin iddiası bir anda gündemi değiştirdi.

Sarı Lacivertli kulüp, Obradovic'in gerginlik esnasında kimliği bilinmeyen bir Galatasaraylı taraftar tarafından yüzüne tükürüldüğünü iddia eden bir fotoğraf paylaştılar.

Bu iddialar üzerine Galatasaray'ın nasıl bir cevap vereceği merak konusu.


Galatasaray Odeabank 65-63 Fenerbahçe


İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama;

Fenerbahçemiz ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçının dördüncü periyodundan önce çıkan tribün olayları sebebiyle maç bir süre durduruldu.

Olayların en büyük skandalı ise Başantrenörümüz Zeljko Obradovic’e yapılan saygısızlıktı. Dünyaca ünlü antrenörümüz Obradovic, olayların yaşandığı esnada soyunma odasına giderken, sarı kırmızılı küstah bir taraftarın tükürüğüne maruz kaldı.

Yarı final serisinin Ülker Sports Arena’da oynanan ilk 2 karşılaşmasında herhangi olay yaşanmazken; yıllardan beri Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaşanan bu ve benzeri küstahlıklar artık cezasız kalmamalı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ