MENÜ

Felipe Melo cevap bekliyor

Felipe Melo, Türkiye’ye dönmek için Cim Bom’a haber gönderdi,yönetim de ‘Pitbull’ lakaplı yıldıza yeşil ışıkyaktı. Melo için bonservis bedeli ödemek istemeyen Aslan, Sambacı’dan fedakârlık talep edecek ve bu işi bitirecek.

Felipe Melo cevap bekliyor

Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurma konusunda son derece kararlı olan Galatasaray, eksik bölgelere takviye yapmak için harekete geçti.

İşte tam bu sırada da kapıyı, geride bıraktığımız sezonun başında Sarı-Kırmızılılar’dan ayrılıp, İnter’in yolunu tutan Felipe Melo çaldı.

Çizme’de beklediği ortamı bulamayan Melo’nun, tekrar Cim Bom’a dönmek için yönetime haber gönderdiği ve karşı taraftan cevap beklediği öğrenildi. 2012 yılında Galatasaray’a, Juventus’tan gelen ve ilk dönemlerini kiralık olarak geçiren Melo’nun eksikliği, özellikle gittikten sonra çok daha iyi anlaşılmıştı.

Orta alandaki baskılı futboluyla rakibi psikolojik olarak da yıpratan isimlerden biri olan Melo’nun yokluğunda Selçuk İnan, hem ekstra enerji harcamış hem de yanında oynayanlardan verim alınamamıştı.

Ne Jose Rodriguez ne de devre arasında büyük umutlarla alınan Ryan Donk, bu bölgeye bir türlü ilaç olabilmişti.

Kapıyı kapatmadılar

Bu sebeplerden yönetimin, Melo’ya kapıyı kapatmak istemediği ancak bazı şartlarının olduğu öğrenildi. İnter’le 2017 yılına kadar kontratı bulunan 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız için bonservis ödemek istemeyen Aslan, Melo’dan her konuda fedakârlık yapmasını bekleyecek.

Eğer Sambacı bu şartlara ‘Evet’ der ve yeni hoca da onun gelmesine onay verirse, taraftarların her zaman çok sevdiği ve unutamadığı ‘Pitbull’ lakaplı oyuncu, sadece 1 yıllık bir aranın ardından yeniden Sarı-Kırmızılı formayla mücadele edecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ